Despre noi

Studio Videochat Brasov

Studio Videochat Brasov

De ce videochat la Unicorn Agency Brasov?

Unicorn Agency Brasov este un studio de videochat, care prezintă o strategie de training motivațională, cu modele ambițioase și motivate, astfel încât nu este nevoie de prea multe discuții inutile, control continuu al modelelor și strictețe extremă.

Doar astfel, modelele noastre au reușit să lucreze confortabil, în acest domeniu, câte 4, 5 sau 6 ani continuu, realizând tot ceea ce și-au dorit și și-au propus.

Studio Videochat Brasov – Ca urmare, am perfecționat o metodă de lucru care generează încasări record pentru modele și funcționează indiferent de vârstă sau aspect!

Dorința noastră este ca modelele cu care colaborăm să se simtă ca acasă, să se simtă independente, să se simtă colaboratoare, nu subalterne. La noi exista mereu un respect extraordinar si o comunicare continua.

Profesionalism 100%
Sprijinul acordat modelelor 100%
Seriozitate 100%

Angajări Videochat Brașov

Valorile noastre

PRIN CE SUNTEM DIFERIȚI FAȚĂ DE ALTE STUDIO-URI DE VIDEOCHAT?

Colaboratorii – modelele noastre sunt oameni înainte de a fi angajaţi:

• Candidații de astăzi nu vor să audă că ai nevoie de un anumit specialist. Ei vor să vadă că ai nevoie de ei în mod specfic, nu doar ca profesioniști, ci și ca indivizi. Noi scoatem în evidență ceea ce are nevoie modelul de la noi, nu doar ce vrem noi de la ea.

Modelele și în general tinerii iși caută vocaţia

• Pentru generațiile tinere în mod special, job-ul nu mai înseamnă locul în care-și vor petrece toată viața profesională activă, ci un traseu complex care-i va duce prin multe locuri. Nouă chiar ne pasă de viitorul tău, nu doar de prezentul companiei noastre.

Vor să fie surprinse

• Plictiseala nu este benefică pentru nici un angajat pentru că îl poate convinge destul de ușor să plece. De aceea e important să ții tot timpul pasul cu echipa ta și cu nevoile ei. De aceea oferim oportunități de avansare și beneficii noi modelelor noastre!

Oferta studioului nostru

Nimeni nu-și dorește un job stresant și cu atât mai puțin să stea cu frica pierderii locului de muncă.

La Unicorn Agency investim constant în dezvoltarea ta personală și profesională astfel încât să-ți crești încasările de la lună la lună, să devii mai bună, mai încrezătoare și să poți realiza tot ce îți propui.

VENIT MINIM GARANTAT ÎNTRE 5000 lei si 10.000 lei

• Dacă ești model începător și vrei o stabilitate îți oferim posibilitatea de a avea un venit minim garantat intre 5000 lei si 10.000 lei

Cele mai mari procente din Romania

• Procentul tău pleacă de la 50% și poate ajunge până la 75%, în funcție de încasări. (GARANTAT cel mai mare din România)

1000$ / recomandare

• Vino cu prietena ta la Unicorn Agency Brașov și veți fi recompensate amândouă.

SUPORT

• Asistență juridică, consiliere psihologică, te ajutam să-ți plătești facultatea, consiliere de specialitate pentru a investi cu randament ridicat banii câștigați.

Contacteaza-ne!

Formular de contact

Dacă ai întrebări despre videochat sau despre studio-ul nostru ne poți contacta completând formularul.

    Studio Videochat Brasov
    Trimite mesaj
    Vrei sa vii la interviu?
    Buna! Cu ce detalii te putem ajuta?