Intrebari Frecvente

Intrebari Frecvente Videochat

Tot ce trebuie să știi despre
Unicorn Agency Brasov

În principiu, vom aborda câteva aspecte despre tine, despre ceea ce îți dorești să faci și despre ce vei dori să faci în continuare.

Nu trebuie să te îngrijorezi în privința interviului, este mai degraba o modalitate de comunicare, prin care să ne cunoaștem mai bine, stilul de lucru și echipa studioului nostru este foarte transparentă, dar orice are legătură cu un model sau un potențial model este 100% confidențial încă de la interviu. 🔒

Pentru a reuși în videochat caracterul și atitudinea sunt cele mai importante. Charisma și farmecul sunt mai importante decât frumusețea în videochat. Putem să instruim pe oricine să fie foarte bun în acest domeniu. Aspectul fizic ajută dar nu este cel mai important!

Studio-ul nostru de videochat se bazează pe discreție și intimitate, identitatea ta nu va fi dezvăluită niciodată. La noi confidentialitatea ta este asigurata contractual.

Da, la Unicorn Agency Brasov poți lucra oricât vrei, ori de câte ori vrei. Oferim flexibilitate de 100%!

Ne concentrăm pe tine și pe nevoile tale. Respectul, discreția și siguranța sunt atuurile noastre!

Ne-am gândit și noi la asta și, de aceea, îți oferim venitul minim de 5.000 lei/lună, dacă vorbești limba engleza și respecți minim 8 ore/zi online în medie. Dar dacă ești serioasă, focusată pe muncă, ne urmezi rețeta secretă și faci mai multe ore online pe zi, vei atinge pragurile de 7.000 și chiar 10.000 lei venit GARANTAT de noi, încă din prima lună.

Totuși suntem convinși că după primele câteva luni în care asigurăm noi venitul, procentual vei ajunge să faci peste 10.000 lei pe lună!

La fel ca orice altă companie, angajații beneficiază de o mulțime de promoții. În mod regulat, avem concursuri cu șanse mari să câștigați premii. Te vom pune la curent cu toate premiile și bonusurile oferite, la interviu.

Dacă ești femeie și ai peste 18 ani, cu un simplu clic pe pagina de contact poți stabili ușor un interviu cu noi, sau poți intra în conversație cu un membru al echipei noastre prin chat-ul intern al site-ului. În urma interviului, următorul pas ar fi semnarea contractului cu noi, iar în maxim 2 zile poți începe training-ul și efectiv munca.

Desigur! În studio-ul nostru de videochat cadrul este perfect legal. Vei beneficia de drepturile încadrării legale. Plătim toate taxele la stat. Obligatoriu și fără excepții.

Ești plătită bilunar, direct pe cardul tău sau Paxum, la alegere. Pentru mai multe detalii legate de caștiguri, accesați aici!

Vezi detalii Câștiguri

Deoarece vei avea o flexibilitate de 100%, depinde de tine cum îți alegi tura. Cu jumătate de normă, cu normă întreagă, de zi sau de noapte. Cum îți dorești tu.

Bineînțeles că noi suntem aici pentru tine și te vom sfătui să îți alegi cea mai bună formulă în care să îți maximizezi câștigurile.

Intrebari Frecvente Videochat – Da, la studio-ul Unicorn Agency Brasov îți oferim pregatire profesională gratuită și vom face tot ce ne stă în putință pentru că tu să ajungi la câștiguri foarte mari în cel mai scurt timp. Nu ai nevoie de experiență anterioară pentru a lucra cu noi.

Încrederea este una dintre cele mai importante valori în studio-ul Unicorn Agency Brasov. Prin urmare, avem o transparență de 100%, ceea ce înseamnă că vei putea vedea în orice moment banii pe care îi faci pe fiecare site de profil.

Da, la început, la mijloc și ori de câte ori simți nevoia pentru ca să-ți atingi nivelul următor al obiectivelor, echipa noastră va face tot ce poate pentru a te ajuta să prosperi. Este ușor!

Te vom sprijini zi de zi! – Suntem o echipă deschisă la comunicare, o familie din care vrem ca și tu să faci parte.

În cadrul studioului Unicorn Agency Brașov, câștigurile se plătesc în două moduri:

1. Venit minim Garantat lunar, între 5.000 și 10.000 de lei pe lună, în funcție de ore și seriozitatea modelului.
2. Procentual după scara de comisioane Unicorn Agency Brașov, care pornește de la 50% din încasările acumulate și urcă până la 75% din încasări, doar în funcție de încasări.

Oferta de venit minim garantat vine în sprijinul modelelor noi, pentru a le asigura un venit mare chiar din prima lună a carierei de model de videochat. În același timp, îndeplinind numărul de ore online pentru a se califica la pragurile de garantat, încasările modelului cresc exponential de la o lună la alta, și în timp, modelului îi vor reveni sume lunare din ce în ce mai mari.

Vezi detalii Câștiguri

Este atât de simplu să ai un job bine plătit!

Trimite mesaj
Vrei sa vii la interviu?
Buna! Cu ce detalii te putem ajuta?